Ny Facebook gruppe i Gartnerhaven

Der er nu oprettet en Facebook gruppe for alle beboere i både Gartnerhaven I og Gartnerhaven II.

Formålet med gruppen er at give mulighed for en hurtig og nem dialog mellem beboerne, det er ikke hensigten at bruge gruppen til informationer fra bestyrelse til beboerne, det vil forsat ske her på hjemmesiden.

Hvis du endnu ikke er med i gruppen og har lyst til deltage, så skriv blot en kommentar nederst på denne side med navn og mailadresse, eller send en mail til gartnerhaven53@gmail.com, så sender vi en invitation til dig.

invitationen er kun gyldig i 48 timer.

3 thoughts on “Ny Facebook gruppe i Gartnerhaven

  1. Hej Ove
   Jeg har sent en mail med link til gruppen, tryk på linket og anmod om medlemskab.

   Mange hilsner
   Jan

Comments are closed.